Termeni si conditii

Data ultimei actualizari 28.AUG.2019 ora

Site-ul www.teste-antidrog.ro denumit in continuare "teste-antidrog.ro" sau "site-ul" este detinut si administrat de catre ENGLOBER SRL ce are urmatoarele date de identificare: Cod unic de inregistrare RO17463468, numar de inregistrare la Registrul Comertului J08/930/2005, Sediul Social/ Adresa de corespondenta in Str. De Mijloc nr 61, Brasov, Romania, Tel: 0268416888, Fax: 0372872758.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea de catre Client a termenilor si conditilor detaliate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului recomandam citirea cu atentie a acestora atat la momentul efectuarii primei accesari a site-ului teste-antidrog.ro, dar si periodic. Englober SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, fara o alta notificare prealabila. Clientii/ utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre ENGLOBER SRL semnifica acceptarea deplina si neconditionata a prezentelor conditii, impreuna cu orice alta modificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si conditilor se poate fi accesata si citita oricand folosind legatura " Termeni si Conditii" din meniul INFO.

ENGLOBER SRL garanteaza Clientului/Utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.teste-antidrog.ro si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral, de a reproduce partial sau integral continutul site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ENGLOBER SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Daca ENGLOBER SRL nu actioneaza in legatura cu o incalcare a Termenilor si Conditiilor, nu inseamna ca renunta la dreptul sau de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si pe deplin aplicabili.

Clientul/Utilizatorul nu poate cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile sale cuprinse in acesti Termeni si Conditii.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre teste-antidrog.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii. Relatia dintre parti este guvernata, in principal, de urmatoarele acte normative: OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii; Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor; Legea 365/2002 privind comertul electronic.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)