CONDITII DE RETURNARE SI GARANTIE

Clientii Englober SRL pot pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsele vor fi returnate in ambalajul original. In cazul in care ambalajul original este desfacut produsele nu se pot returna.

Englober SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului si de la acceptarea returului.

Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR RETURNATE

Englober SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceste prezentari. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam la dispozitie oricand pentru eventualele clarificari. In cazul in care doriti informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

RETURNAREA PRODUSELOR

De asemenea, politica de retur nu se aplica comenzilor care se ridica de la Sediul Social al firmei din Brasov, Str De Mijloc nr 61. Produsele pentru aceste comenzi sunt doar rezervate, clientul rezervandu-si dreptul sa le achite sau nu dupa ce le verifica conformitatea in momentul ridicarii de la magazinul specializat.

CONFORM OUG 34/2014

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in caul prestariilor de servicii, de la incheierea contractului."

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate si platite prin site, sa notifice in scris SC ENGLOBER SRL completand formularul de returnare sau prin trimiterea unei solicitari via email la adresa officeatenglober.com asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate fara obligativitatea invocarii vreunui motiv anume. ENGLOBER SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate daca in acest interval produsele returnate de client au ajuns la sediul firmei. In cazul in care produsele nu au ajuns in 14 zile de la data solicitarii de returnare din partea clientului, ENGLOBER SRL, va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea au fost receptionate.

ENGLOBER SRL va returna doar contravaloarea produselor comandate,fara taxa de transport pentru expeditie iar costul de transport pentru returul produselor la ENGLOBER SRL va fi suportat de clientul care a solicitat returul.

In cazul in care clientul doreste retur partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, nu a comenzii integrale, ENGLOBER SRL va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentru expeditie. Si in cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportata de client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral ( in conditiile art. 10, litera C din OUG 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (exemplu: pompe de san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre, nebulizatoare, aspiratoare nazale, duc bucal, etc.).

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu trebuie sa fie purtate, folosite, desigilate, uzate si sa fie prezentate in ambalajul original, insotite de documentul fiscal de achizitie.

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cand produsele sunt comandate, platite si ridicate de la sediul Social al firmei ENGLOBER SRL din Brasov.

CUM SCHIMBAM PRODUSUL?

Returneaza produsul comandat si plaseaza imediat o comanda noua. Rezervam produsul ales de tine, astfel incat nimeni sa nu-l va putea achizitiona inaintea ta. Poti achita imediat o noua comanda, pentru a primi mai repede produsele alese.

CUM RETURNEZI PRODUSUL?

Completeaza formularul de retur din aceasta pagina sau completeaza formularul si introdu-l in colet, impreuna cu produsul sau produsele returnate si trimite-l la adresa de mai jos. Dupa ce coletul ajunge in depozit si returul este acceptat, in decurs de 14 zile calendaristice, va vom restitui fondurile in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Va rugam sa ambalati cu grija produsele returnate, ENGLOBER SRL nu va returna contravaloarea produselor in cazul in care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.

ADRESA DE RETURNARE

SC ENGLOBER SRL, STR DE MIJLOC NR 61, BRASOV, COD POSTAL: 500063